Familj & barn

Med lekar och bus fångar jag naturliga bilder på era barn precis som de är!
Ni väljer vart vi ska fota, ute i naturen, hemma hos er eller i min fotostudio i centrala Linköping*!

 

Familjefotografering

 Fotografering ca 45 minuter.
 Webbgalleri med alla utvalda bilder för urval. 
 5 st högupplösta bilder.  
 500 värdecheck till förstoringar

1800 kr

Hur går fotograferingen till?

Först bestämmer vi tillsammans var och när vi ska träffas och fotografera. Inför fotograferingen är det bra att se till att barnen är mätta och glada och att de vet om att de ska få åka och leka med en fotograf.

Vad ni ska ha på er väljer ni själva, men får jag önska så föredrar jag naturnära och inte för starka färger. Är ni flera som ska vara med på samma bild välj gärna kläder och färger ni tycker passar bra ihop. 

När ni kommer till fotograferingen tar jag hand om er. Det är bra om ni som föräldrar är redo att vara med i en lek eller två, det brukar vara bra för de lite blygare barnen om ett bekant ansikte är med och leker. 

1-2 veckor efter fotograferingen får ni en länk till ett privat webb-album där ni kan se alla utvalda bilder. Ni kan där välja de fem ni vill ha som ingår i paketet, och om ni vill ha flera bilder så väljer ni till fler. Ni kan i lugn och ro bestämma hur många bilder ni vill ha och om ni vill beställa förstoringar eller album.  

Extra bilder

Vill du ha fler bilder än de som ingår i grundpaketet beställer du enkelt till dem efter fotograferingen. Priserna anges utöver fotograferingspaketet.
 5 bilder extra - 800 kr
• 10 bilder extra - 1400 kr
• Alla bilder - 2900 kr