Workshop i Vimmelfoto

Jag håller utbildningar i mingel- och festfoto i Linköpings största nattklubbar, Harrys, Sliver och Riva (som sitter ihop och drivs tillsammans) och där går igenom allt du behöver veta och kunna för att ta grymma festbilder!

Innan kursen får ni material att förbereda er så ni har koll på grunderna (webbkurs). På plats går jag igenom mer i detalj, och så går vi runt och fotar modell på olika platser så ni får öva på olika ljusförhållanden och hur man bör anpassa sig och sina kamerainställningar efter ljuset. 

Priser privatkurs: 4200 kr ink. moms
Priser workshop i grupp: 3200 kr ink. moms/person (minst två deltagare) 

Vad ingår?

- Material att förbereda sig (webbkurs värde 699 kr)
- Föreläsning och workshop i Harrys, Sliver och Rivas lokaler i tre timmar. 

Namn *
Namn
Önskemål om datum
Önskemål om datum
(Måndagar är bäst för Harrys personal)
Då jag ej kan ha lektioner i högljudd festmiljö kommer vi endast ha en modell som vi övar på i olika ljus. Det kommer alltså i första hand vara utbildning, och inte portfoliofotografering. I Vid bokning skickas en faktura på hela beloppet som ska vara betald senast fem dagar innan workshopen. Behöver du avboka din plats debiteras ingen avgift om du hittar en egen ersättare. Vid avbokning mindre än 2 veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Återbetalning av redan påbörjad kurs är ej möjlig. I Vid för få deltagare, sjukdom eller annan oförutsedd händelse förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Deltagarna får full återbetalning men får bekosta ev. övriga kostnader själv, vi rekommenderar därför att deltagarna har ombokningsbara biljetter vid resa. Genom att klicka i rutan godkänner du ovanstående villkor. *